• Zorg voor een recente pasfoto vóór 1 november op de KNVB wedstrijdzaken app!

  13 okt 2020 Eric van Vegchel
 • Graag willen onderstaand eerder geplaatst bericht nogmaals onder uw aandacht brengen. Belangrijk voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder, is dat zij een correcte pasfoto in de app hebben. Tot en met 31 oktober kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de KNVB Wedstrijdzaken-app. Mocht je dit nog niet gedaan hebben doe dit dan vóór 1 november a.s.  

   

  (Bericht 7 september jl)

  Wij willen alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden vragen om te controleren je of uw kind in de KNVB wedstrijdzaken app geregistreerd  staat met een recente goedgelijkende pasfoto.

  Gezien de scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd controleert of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld staan ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn is het van groot belang dat er een duidelijke en recente foto is geregistreerd. (geen vakantiefoto maar bij voorkeur een pasfoto of een duidelijke selfie). Vooral bij jeugdspelers is het van belang dat de foto niet te oud is om mogelijke misverstanden te voorkomen.
  Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan nog kan de scheidsrechter de foto raadplegen ten behoeve van de controle (de scheidsrechter is hiervoor bevoegd ten tijde van de wedstrijd alsook even daarvoor en er na).

  Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNVB wedstrijdzaken:
  - Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
  - Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  - Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account aanmaken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt dat ook bij de ledenadministratie/KNVB bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie via ledenadministratie@sparta25.nl

  Voor alle vragen over de KNVB wedstrijdzaken app: https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/9000108739