• Wedstrijdverslag SV De Braak JO11-1 - Sparta`25 JO11-1

 • Na een moeilijke wedstrijd in Geldrop tegen de plaatselijke JO11-1 (van Geldrop), stond op zaterdag 19 september wederom een uitwedstrijd gepland. Tegenstander voor Sparta`25 JO-11 was SV De Braak JO11-1. Vele supporters hadden weer de “reis” vanuit onder andere Beek en Donk weer gemaakt om de jongens te steunen.

  Om 10 uur werd de wedstrijd door Sparta`25 afgetrapt. Uit de eerste de beste aanval van SV De Braak werd meteen gescoord: 1-0. Sparta`25 liet het er niet bij zitten en probeerde de strijd met SV De Braak aan te gaan. De tegenstander was echter net wat beter en won meer duels. De volgende kansen waren dan ook gevaarlijke situaties voor de goal van Jan. Eerst belandde een bal op de paal, een tweede kans werd door Jan onschadelijk gemaakt. Een derde aanval werd vakkundig door Bram onschadelijk gemaakt. SV De Braak voetbalde in deze periode net wat beter en makkelijker. Sparta`25 was nog dicht bij de gelijkmaker, een schot van Daan raakte de lat.

  In de tweede periode was de eerste kans voor Sparta`25. Een goed schot van Tim werd ternauwernood door de keeper van SV De Braak gekeerd. Vervolgens was het SV De Braak dat wel scoorde: 2-0. In deze fase van de tweede periode kreeg Sparta`25 nog wel wat kansen. Tim kreeg twee keer de kans om te schieten, dat leverde alleen net geen goal op. SV De Braak scoorde echter wel twee keer en liep uit naar een 4-0 tussenstand. Jesse en Tim werden ook nog twee keer in stelling gebracht door onder andere Tijs en Justin, maar door wat pech werd er niet gescoord. Dat deed SV De Braak wel en zo werd de ruststand bepaald op 5-0.

  In de pauze bleek dat Jan niet verder kon in verband met een blessure, Suim nam zijn plaats in de goal over. In deze periode ging bij Sparta`25 langzaam het lampje uit, veel geloof in een goed resultaat was er niet meer. Ondanks kansjes voor Siem, Tijs en Justin liep SV De Braak uit naar een 10-0 tussenstand. Suim voorkwam met enkele reddingen nog extra tegentreffers. SV De Braak was wel beter, maar bij Sparta`25 was het geloof er niet meer.

  De laatste periode werd er door Sparta`25 nog geprobeerd om enkele goals te maken. SV De Braak wilde hier echter niet aan meewerken. Zij liepen uit naar een 16-0 eindstand. Er waren in deze fase nog wel wat kansjes voor Sparta`25 via Daan, Jesse, Tim en Gino (die de lat raakte), maar een eretreffer zat er niet in.

  Gauw vergeten deze wedstrijd, volgende week tegen RKSV Nuenen wordt weer gewoon met 0-0 begonnen.