• Op maandag 11 mei verwelkomde Sparta’25 haar jeugdspelers en speelsters weer op ‘t Heereind na een voetballoze periode van acht weken. Een uitgebreid protocol moet worden nageleefd om het trainen voor onze jeugdleden weer mogelijk te maken.

    Onder bezielende leiding van de trainers, de voetbaltechnische coördinatoren, de jeugdcommissie, het bestuur, het kandidaat bestuur, vrijwilligers en diverse ouders wordt gezorgd voor een veilige aankomst op het sportpark, duidelijke looproutes naar de velden, voldoende desinfectiemiddel en bovenal een leuke training.

    Voor veel kinderen en volwassenen is het weer een beetje wennen, maar na enkele keren trainen zal het voor iedereen het verblijf op ons sportpark weer vertrouwd aanvoelen.

    Ook een compliment aan de alle jongens en meisjes die zich keurig aan de afspraken hebben gehouden en er daarmee voor zorgen dat we het seizoen, ondanks de coronacrisis, toch op een leuke manier kunnen afsluiten, ook al missen we de wedstrijden en de ouders, grootouders en vrienden langs de lijn.