• Walking football wint aan populariteit

  • Het uit Engeland overgewaaide fenomeen Walking Football krijgt ook bij onze vereniging steeds meer voet aan de grond. Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 50-plussers die op hun “oude dag” nog lekker actief bezig willen zijn.

     

  • Op dinsdag in de oneven en op woensdag in de even weken wordt dit vanaf 10.00 uur met veel plezier beoefent. Op dit moment zijn er al 14 voetballers actief. Afhankelijk van het aantal aanwezigen wordt er gespeeld op het laola-veld of het B veld. Na een uurtje sportief bezig zijn wordt er daarna genoten van een kop koffie/thee en natuurlijk volop nagepraat en gezanikt over de ontwikkelingen bij Sparta ’25 en het voetbalwereldje. Daarnaast zijn we onlangs met zijn allen gezellig gaan eten bij één van onze deelnemers Yannis Divanis, tevens sponsor van Sparta’25 met zijn Grieks restaurant Aphroditi (zie foto).

    Denk niet dat Walking Football niets voor jou is. Doe eens een keer mee en bepaal dan of je het leuk vindt. Op deze wijze zijn de meeste van de huidige deelnemers gebleven en nu wekelijks lekker sportief bezig. Wil je vooraf meer informatie neem dan contact op met Gery Snijders (06-53464262) of nog beter kom een keer kijken of nog beter neem je voetbalspullen mee en probeer het gewoon.