• Voorlopige teamindeling senioren seizoen 2022 - 2023 (dames en heren)

  • Seizoen 2021-2022 zit er voor alle teams inmiddels op. De overschrijvingstermijn is gesloten en we bereiden ons voor op weer een nieuw voetbalseizoen. De afgelopen maanden is met onze trainers/teammanagers hard gewerkt aan de voorlopige teamindelingen waarbij we helaas een seniorenteam hebben moeten opsplitsen om zo de aantallen binnen de teams op orde te brengen.

    Daarentegen hebben we binnen de jeugd een O23 recreatief team kunnen toevoegen en is er binnen de senioren een 7x7-team (35+) toegevoegd. Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. We hebben dus op verschillende manieren meegedacht met de nieuwe ontwikkelingen binnen de KNVB en de wensen van onze leden.

    Bij het damesvoetbal hebben we een ruime selectie. Met een aantal aanmeldingen zouden we misschien een tweede team kunnen formeren, iets wat wij zeker zouden toejuichen.

    Wij wensen iedereen een prettige vakantie en zien jullie graag bij aanvang van het nieuwe seizoen weer op ons sportpark.

     Teamindeling klik hier