• Voorlopige teamindeling jeugd 2020/2021

  20 jun 2020 Arno Leenders
 • Het voetbalseizoen 2019-2020  zit er helaas definitief op.

  Maar wat voor een bizar jaar was het! Nadat we na de winterstop goed en wel aan de voorjaarscompetitie waren begonnen, gooide het inmiddels beruchte Coronavirus roet in het eten. Alle trainingen en wedstrijden werden van het ene op het andere moment opgeschort en uiteindelijk zelfs afgelast. Wat een domper…

  Uiteindelijk mochten we vanaf begin mei toch nog een aantal weken trainen en na de nodige voorbereidingen hebben we deze mogelijkheid met volle overtuiging aangegrepen. Ons Sportpark werd zo veilig mogelijk ingericht en gedurende vijf weken hebben alle kinderen en trainers weer met veel plezier mogen genieten van onze geliefde sport. Al die lachende gezichten te zien waren onze inspanningen absoluut meer dan waard!

  Maar corona of niet en hoe onzeker de toekomst ook, we moesten ondertussen door met het indelen van de teams voor het komend seizoen en de voorbereidingen daarop. En hoewel indelen onder normale omstandigheden al een hels karwei is, was dit nu helemaal moeilijk!

  Om toch tot een zo goed mogelijke indeling van onze jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2020-2021 te komen, hebben we in de afgelopen periode met alle trainers en leiders veel gesprekken gevoerd en de nodige telefoontjes over en weer gepleegd.

  Zo zijn weer met veel zorg en inspanning ongeveer 370 kinderen verdeeld over 31 teams, de Mini F (O7) en de Spartaantjes (O6).

  We merken daarbij op dat dit een voorlopige indeling is. Aangezien selecteren een continu proces is, kan de indeling het gehele seizoen om verschillende redenen (aan- en/of afmeldingen, gedrag etc.) gewijzigd worden. Zo zullen een aantal spelers nog een persoonlijke uitnodiging krijgen om met onder meer O19-1 en O15-1 de voorbereiding mee te draaien.

  Graag het verzoek om voor uw eventuele vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van of met betrekking tot deze teamindelingen geen contact op te nemen met trainers, leiders of andere vrijwilligers, maar in plaats daarvan een mail te sturen naar jeugdopleiding@sparta25.nl

  U vindt de voorlopige teamindeling in het menu onder teams, of via deze link.

  Alle vragen, wensen of opmerkingen worden voor eind augustus/begin september (rond de bekerwedstrijden) in behandeling genomen.

  Zoals u wellicht zal opvallen, staan er voor sommige teams nog diverse vacatures open. Is dit iets voor u, of kent u iemand die interesse heeft om onze jeugdafdeling op wat voor manier dan ook verder te helpen? Neem dan contact op met het jeugdopleidingsteam via het bovenstaande emailadres. Het zou namelijk zonde zijn indien we door een tekort aan vrijwilligers onze jeugd teleur moeten stellen. U bent dus van harte welkom!

  Enige info vooraf:

  • De kennismakingsbijeenkomsten met de nieuwe teams en begeleiding vonden in de afgelopen jaren plaats in de eerste week van juli. Vanwege de coronaperikelen en de daarbij behorende maatregelen van de regering, hebben we besloten om de kennismakingen uit te stellen naar het begin van het seizoen. Te zijner tijd ontvangen spelers en ouders/verzorgers nog een uitnodiging via de trainer/leider van het nieuwe team. Nadere info zal ook nog via de website van Sparta'25 gepubliceerd worden.
  • De Kick Off Trainingsdag (O13 t/m O6) is gepland op Zaterdag 22 augustus 2020
  • De trainingen van het nieuwe seizoen zullen voor onze junioren en pupillen teams starten in Week 34 (maandag 17 augustus, de laatste week van de (basis)schoolvakantie). In overleg starten de selectieteams O17-1, O15-1, O14-1 en O13-1 een week eerder vanaf maandag 10 augustus.

  Alle bij de teams vermelde trainingsdagen en -tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

  • Speeldata Bekercompetitie: Zaterdag 29 augustus, 5 en 12 september 2020 – Alleen voor Junioren O19 t/m O13
  • Start (najaars)competitie:
   • Zaterdag 19 september 2020 – Junioren O19 t/m O13
   • Zaterdag 5 september 2020 – Pupillen O12 t/m O8

  Zoals voor zich spreekt zijn alle genoemde data natuurlijk onder voorbehoud van toekomstige regelgeving vanuit het RIVM.

  Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe en zien jullie graag weer op ons sportpark bij de start van het nieuwe seizoen!

  Sportieve groeten,
  Jeugdopleiding Sparta'25 – Beek en Donk