• Verzwakt Laarbeek G1 verliest van Wittenhorst G1

• Wedstrijd: Sparta'25 G1
    Datum: 09/10/2021
    Op een mooie nazomermiddag begon Sparta'25 G1 aan de wedstrijd tegen Wittenhorst G1. We hadden ons goed voorbereid, omdat normaal de tegenstander als zeker gelijkwaardig werd ingeschat.
    Helaas hadden een aantal spelers wel of niet afgemeld, zodat we maar met 7 spelers stonden.

n het begin was t ff zoeken voor de voetballers van Sparta G1 , waar Wittenhorst de bal goed van voet naar voet liet gaan. Dit resulteerde in de 7de minuut tot de 0-1, waar de verdediging niet helemaal stond op te letten.
    De tweede was organisatorisch niet echt goed, een vrije trap, waarbij de muur de korte hoek openliet: 0-2 Sparta G1 herpakte zich knap, en begon tegengas te geven. Dit leidde tot kansjes voor Stefan en Gerard.
    In de 18e minuut gaf Machiel een schitterende assist op Gerard, die kalm bleef en de 1-2 aantekende. Maar voor we aan een gelijkmaker konden denken , lag de bal bij Sparta G1 in t doel. Na goed doorgaan van hun middenvelder werd de bal in t netje gedeponeerd: 1-3
    Tot aan de rust verder gelijkopgaande pot, met over en weer kansen.

Ruststand 1-3

In de rust besproken wat er eventueel beter kon, zoals in de organisatie blijven lopen, omdat we anders helemaal overlopen zouden worden.

Met frisse moed aan de tweede helft begonnen, maar binnen 8 minuten na rust stond het 1-4 en 1-5 Daarna werd er door Sparta hard gewerkt, maar vooral veel uit positie gelopen. Ook begon de conditie een flinke rol te spelen , aangezien de tegenstander met 12 spelers aanwezig, volop kon wisselen.
    Daardoor vielen er in de laatste minuten nog enkele doelpunten bij, waarbij keeper Rico zich meerdere keren onderscheidde door de bal uit het doel te ranselen.
    Ongelukkig voor hem was dat n bal via hem in eigen doel belandde, maar hij was en is echt de Man of the Match.

Eindstand: 1-9

Complimenten heren, allemaal keihard gewerkt. Misschien volgende keer meer vanuit positie voetballen en veld klein houden.