• Deze week werden we geconfronteerd met weer nieuwe, maar begrijpelijke, maatregelen om het coronavirus in bedwang te krijgen. Vanaf zaterdag 23 januari 2021 is een avondklok van toepassing. We hebben inmiddels, in onderling overleg met de trainers, de trainingen kunnen verzetten zodat alle spelers, trainers en de voor de training noodzakelijke vrijwilligers voor negen uur thuis kunnen zijn. Wij verzoeken de trainers daarom met klem om de trainingen uiterlijk 20.30 uur te stoppen, zodat iedereen tijdig thuis kan zijn. Daarbij verzoeken wij ook de ouders om echt buiten het sportpark de kinderen af te zetten en op te halen zodat er binnen de grenzen van het sportpark geen samenkomsten ontstaan.

    Voor velen vallen de genomen maatregelen zwaar, maar als voetbalvereniging hebben we nog de luxe dat we een groot deel van de sportactiviteiten kunnen blijven verzorgen. De wedstrijden kunnen dan wel niet doorgaan en dat is een gemis, maar vergeleken met bijvoorbeeld de binnensporten, kunnen we onze actieve leden en met name de jeugd nog heel veel bieden.

    Wij kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie met alleen maar trainingen soms leidt tot minder motivatie bij spelers en trainers maar we zijn blij en vinden het heel belangrijk dat we onze jeugd wel enkele fijne sportmomenten kunnen aanbieden gedurende de week.

    Wij proberen er daarom voor te zorgen dat alle teams in ieder geval door de week kunnen trainen volgens het vaste trainingsschema. De trainingen op zaterdag kunnen helaas niet altijd door alle trainers worden ingevuld. In principe mogen alle teams trainen op de zaterdag, natuurlijk wel volgens de geldende maatregelen en in overleg met de coördinatoren. In samenspraak met trainers en ouders is het ook toegestaan dat een ouder de training verzorgt en daarmee de trainers ontlast. Wij wensen jullie veel plezier en bedanken jullie voor de inzet in de afgelopen en komende tijd.