Website Sparta'25 volledig gekoppeld aan KNVB

Gepubliceerd op 08 november 2013

 

Sparta'25 besloot vorig jaar om in zee te gaan met het bedrijf RGPO, omdat de hoeveelheid aan te verwerken informatie mbt Programma, Uitslagen en Standen op onze Website voor een Wedstrijdsecretaris veel werk met zich mee zou brengen.
Om het werk van de Wedstrijdsecretaris te verlichten bood RGPO een complete oplossing waarmee het gehele wedstrijdprogramma automatisch op onze website wordt getoond.

Naast het geheel geautomatiseerde wedstrijdprogramma bood RGPO ons ook de mogelijkheid om de uitslagen en standen van al onze elftallen te presenteren op onze website. Ook het Programma en Uitslagen van alle gespeelde wedstrijden binnen de poule zijn nu zichtbaar op de Teamsites.

RGPO heeft  tal van opties in haar beheerdersportaal ingebouwd om wedstrijden te beheren, toe te voegen (vriendschappelijke wedstrijdjen), afgelasten en kant en klaar Wedstrijdprogramma-overzichten te printen om op te hangen.

Vanaf dit seizoen is RGPO officieel partner geworden van de dienst KNVB Dataservice. Hierdoor zijn we in staat om in de toekomst nog meer zaken aan de teampagina's toe te voegen. Denk aan periodestanden, overzicht alle uitslagen van een poule over het gehele seizoen, etc. Tevens zorgt de koppeling met KNVB Dataservice ervoor dat het programma, uitslagen en standen altijd synchroon lopen met Voetbal.nl. Het is vanaf nu dus niet meer nodig Voetbal.nl te raadplegen, omdat de Teampagina's van Sparta'25 vanaf nu net zo snel up to date zijn.

Het platform achter onze Website www.Mijnverenigingonline.nl zal samen met ons de teampagina's blijven door ontwikkelen. Met de hulp van Raymond Otto van het bedrijf RGPO, die zelf nog volop ideeën heeft, zal de (mobiele) Website in de toekomst alleen maar meer futures gaan bieden.

We zijn trots op onze betrouwbare partners www.MijnVerenigingOnline.nl (platform achter onze website) en het bedrijf RGPO, omdat ze niet alleen zichzelf door blijven ontwikkelen, maar ook onze Website blijven verfraaien met nieuwe ideeën. Daarnaast luisteren ze goed naar de ideeën die we zelf aandragen om in de toekomst met nieuwe gadgets te kunnen komen.

Ga dus snel naar de Teampagina's en bekijk onder Programma, Uitslagen en Stand hoe snel deze up to date zijn na je gespeelde wedstrijd. Vooral Teams die al werken met het digitale Wedstrijdformulier zullen zien dat de uitslag zeer snel op de site staat.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25