Vrijwilligers- en sponsoravond vrijdag 7 juni

Gepubliceerd op 05 mei 2013

In tegenstelling tot de berichtgeving in de Spartaan, zal de jaarlijkse Vrijwilligers- en sponsoravond gehouden worden op vrijdag 7 juni.
En dus niet op 25 mei. Deze datum stuitte op weerstand omdat die avond ook de Champions League finale wordt gespeeld.
De Vrijwilligersavond wordt gecombineerd met de Sponsoravond, zodat twee voor Sparta’25 zeer belangrijke groepen betrokkenen, samen in het zonnetje gezet kunnen worden.

Gelukkig vonden we dus nog een geschikt alternatief. We beloven dat het weer net als in de voorbije jaren een geweldig feest wordt.
Uiteraard worden alle vrijwilligers en sponsoren met hun partner getrakteerd op een drankje en een hapje. En voor de muzikale omlijsting is weer een top coverband uitgenodigd. Deze keer is dat Eclips.

Intussen zijn de uitnodigingen onderweg. Daarnaast wordt binnenkort naar alle vrijwilligers en sponsors waar een emailadres van bekend is ook een email met uitnodiging gestuurd. Middels een email terug kun je eenvoudig aangeven of je aanwezig bent op de Vrijwilligers- en sponsoravond en of je partner meekomt.

We doen er elke keer alle aan om niemand te vergeten. Mocht dit onverhoopt toch gebeurd zijn, dan zouden wij dit graag vernemen.

Tot vrijdag 7 juni!

Namens de Vrijwilligers- en Activiteitencommissie & Sponsorcommissie 
Hans van Leuken & Carlo van den Heuvel

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25