Vooruitblik Sparta'25 1 - SV TOP 1

Gepubliceerd op 14 maart 2013

Aanstaande zondag 24 maart speelt ons eerste eerste elftal de thuiswedstrijd tegen SV TOP uit Oss.

De afgelopen competitiewedstrijd uit tegen HVV moet de groenwitter moed hebben gegeven. De goede overwinning in Helmond zou als basis kunnen dienen voor een omslag in de prestaties van Sparta'25. Gezien het vertoonde spel in Helmond zou daar reden voor mogen zijn.

Zondag ontvangen we onze gasten uit Oss. Waar het in de media en onder voetbalwatchers tegenwoordig vooral gaat over de gestage opmars van DESO uit Oss in de tweede klasse, moet geconcludeerd worden dat die andere ploegen uit Oss in de eerste klasse het weer prima voor elkaar hebben dit seizoen, uitmondende in een keurige tweede plaats op de ranglijst voor SV TOP. SV TOP maakt dus een goed seizoen door in de eerste klasse en is rivaal OSS'20 op dit moment de baas op de ranglijst, hetgeen de supporters van SV TOP uitermate goed moet stemmen.

Ondanks het grote verschil op de ranglijst is SV TOP wel een club die Sparta'25 sportief gezien goed ligt. Lang dachten we eind oktober 2012 tijdens de uitwedstrijd tegen SV TOP dat we de overwinning in Oss zouden binnenhalen. Tot in blessuretijd stonden de groenwitten met 0-1 voor om uiteindelijk in de 92e minuut de gelijkmaker te moeten incasseren.

Vorig seizoen eindigde Sparta'25 net een plaatsje boven SV TOP op de eindranglijst van de eerste klasse hetgeen ook uitmondde in de onderlinge resultaten: beide ploegen wonnen thuis hun wedstrijd met 2-1 tegen elkaar.

Gezien de hoge klassering van SV TOP van dit moment en de hoopvolle wedstrijd van onze groenwitten vorige week tegen HVV, is dit het moment voor het team van Ronnie Couwenberg om de weg omhoog definitief in te zetten en een goed resultaat te boeken in Beek en Donk tegen SV TOP! We hopen op veel support langs de lijn!

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25