Vooruitblik Sparta'25 1 - HVCH 1

Gepubliceerd op 13 november 2012

Aanstaande zaterdag (let op!) 17 november speelt ons vaandelteam de thuiswedstrijd tegen HVCH uit Heesch.

Aanstaande zaterdag (let op!) 17 november speelt ons vaandelteam de thuiswedstrijd tegen HVCH uit Heesch.

HVCH was vorig seizoen de gedoodverfde kampioenskandidaat die tot één wedstrijd voor het einde nog bovenaan stond in de eerste klasse. Geen vuiltje aan de lucht dus. Tot die laatste speelronde.... HVCH speelde in de laatste speelronde de uitwedstrijd tegen LHC, die toen al zo goed als gedegradeerd waren. Alles stond in Heesch klaar voor het kampioensfeest als de blauw-witten terug zouden keren uit het zuiden. 

Het liep dramatisch anders, HVCH verloor die wedstrijd in het verre Zuid-Limburg en rivaal Schijndel ging er op de laatste speeldag met de buit vandoor en werd kampioen in de eerste klasse. In de nacompetitie bleek Someren te sterk voor HVCH en ook Someren promoveerde ook naar de hoofdklasse.

HVCH is zo'n pareltje binnen het roemrijke Brabantse voetbalwereldje. Een mooie grote verenigng met een enorme jeugdafdeling en 17 seniorenelftallen. De start van het seizoen was matig en onder het niveau dat HVCH normaal aan de dag legt. De laatste weken herstelt de ploeg zich in de eerste klasse en zal HVCH aan het einde seizoen ongetwijfeld weer mee gaan doen om de prijzen. De derby's tegen en buurgemeente Oss zijn ieder seizoen hoogtepuntjes voor HVCH. 

Vorig seizoen was Sparta'25 niet echt kansrijk tegen HVCH. Uit verloren we 3-0 en thuis bleven we op 0-0 steken. 

Kortom, een mooie zaterdagavond voor een mooie Brabantse wedstrijd!

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25