Vooruitblik Sparta'25 1 - Caesar 1

Gepubliceerd op 01 april 2013

Alle hens aan dek!

We naderen het einde van de competitie. 10 punten uit de laatste 4 wedstrijden doet het eerste stijgen op de ranglijst. Waar we twee maanden geleden nog in volledige mineur zaten gloort er hoop voor ons eerste team. En eerlijk is eerlijk, het team staat als een huis en met deze inzet en dit niveau is Sparta'25 eerste klasse waardig. De meer dan verdiende overwinning tegen Heidebloem toont aan dat het team ook over veerkracht beschikt door een 2-1 achterstand om te buigen in een 2-3 overwinning. En gelukkig is het nog niet te laat. Een aantal cruciale wedstrijden staan op het programma te beginnen aanstaande zondag thuis tegen Caesar.

Ondanks dat Caesar onderaan staat en wel erg dicht tegen degradatie aan zit, mag van onderschatting geen sprake zijn. Caesar is een goed voetballende ploeg die in iedere wedstrijd probeert om mooi en goed te voetballen. Het is de promovendus van afgelopen seizoen uit de tweede klasse. Het eindigde op de tweede plaats achter kampioen Limburgia en via de nacompetitie stelde Caesar middels twee beslissingsduels tegen Heeswijk haar haar plaats in de eerste klasse veilig (na een afwezigheid van 21 jaar).

Via de link zijn nog mooie beelden zichtbaar van het promotiefeest van vorig seizoen.

http://www.l1.nl/video/caesar-promoveert-naar-eerste-klasse-3-juni-2012

Dat Limburg veel verenigingen op hoog niveau heeft spelen blijkt wel uit de huidige eerste klasse met naast Caesar nog een eerste klasser uit Beek namelijk GSV.

Het uitduel eerder dit seizoen kwam ten prooi aan Sparta'25. We wonnen in Beek met 2-3. Zaak voor de mannen van Ronnie Couwenberg om zondag 3 punten veilig te stellen en de opmars omhoog vast te houden.

We hopen op veel support langs de lijnen, laten we als groenwitters allemaal achter het eerste team gaan staan, want Sparta'25 1 ook komend seizoen in de eerste klasse zou na een rampzalige seizoenstart een fantastisch eindresultaat zijn !

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25