Vooruitblik HVCH 1 - Sparta'25 1

Gepubliceerd op 08 april 2013

Ontknoping nadert in de eerste klasse.

De ene seizoenshelft is de andere niet, dat blijkt. Sparta'25 1 draait op op volle toeren en niks lijkt het team van Ronnie Couwenberg te kunnen stopppen. Afgelopen zondag moest er "even" van hekkensluiter Caesar gewonnen worden. Dat we geconcentreerd zijn blijkt dat we kunnen en moeten doen wat er verwacht wordt en dat is winnen. Liefst 6-1.

Kortom steeds dichter komen we bij de ontknoping. Aanstaande zondag moeten we wederom een "finale" spelen, plaats van handeling is Heesch tegen de lokale HVCH.

HVCH zit in de problemen, alleen maakt het een andere ontwikkeling door dan Sparta'25. HVCH begon nog aardig aan de competitie maar zakt iedere week wat verder weg alhoewel er afgelopen zondag nog goed werd gewonnen in Beek tegen GSV.

Het rommelt binnen HVCH en het voelt de druk van buurman DESO die zeer actief is op de Heesche "spelersmarkt". Komend seizoen zullen verschillende Heesche jongens deeluitmaken van de selectie van buurman DESO inclusief Ronald van Herpen van Gemert. Kortom HVCH zal moeten putten uit de jeugdopleiding om de selectie weer op niveau te brengen. De jeugdopleiding van HVCH is overigens erg breed en op hoog niveau. 

Donderdag 18 april staat er een belangrijke wedstrijd voor HVCH en indirect ook voor Sparta'25 op het programma. HVV ontvangt dan thuis HVCH. Een gelijkspel zou voor Sparta'25 gunstig zijn alhoewel beide ploegen gebrand zijn op een overwinning.

De thuiswedstijd tegen HVCH voor de winterstop was een tijdelijke opleving voor ons eerste team. Er werd toen op zaterdagavond thuis gewonnen tegen HVCH met 3-1. 

13 punten uit de laatste 5 wedstrijden is de indrukwekkende reeks die ons eerste team heeft neergezet, Aan het zelfvertrouwen zal het niet liggen. Concentratie en focus zijn de ingrediënten voor verder succes. Aangezien we in de buurt spelen hopen we op heel veel groen-wit langs de lijn om de kleuren blauw-wit te doen verwateren. 

Kom op die groen-witten!!

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25