Vooruitblik GSV'28 1 - Sparta'25 1

Gepubliceerd op 18 april 2013

Zondag 28 april 2013 staat er al weer een uitwedstrijd op het programma. Nu de inhaalwedstrijd tegen GSV'28 uit Beek Limburg. De vorige wedstrijd uit tegen HVCH speelden de groenwitten een zeer goede wedstrijd en werd verdiend gewonnen. Ineens lijkt een periodetitel zelfs haalbaar voor ons eerste team. Het kan verkeren.

Beek is nu nog de basis voor twee eerste klassers alhoewel Caesar al officieel gedegradeerd is. GSV'28 viert dit jaar haar 85e verjaardag.

Gedurende 57 jaar kwam GSV'28 uit in de Eerste en Tweede klasse van de afdeling Limburg. Sinds 1985 speelt de club bij de KNVB, in het district Zuid II.

GSV'28 is een kleine vereniging. In 2012 telde GSV'28 tweehonderd leden, 6 seniorenteams en 9 jeugdteams. Het heeft slechts twee wedstrijdvelden.

Voor de winsterstop werd thuis 1-1 gespeeld tegen de vereniging uit Beek. Maar zoals bekend staat ons eerste team er nu heel anders voor. Aangezien GSV'28 ook nog niet veilig is, staat er in Beek veel op het spel. De ploeg die weet te winnen is zo goed al veilig. Kortom veel spanning. Sparta'25 zit in de weg omhoog en neemt dat gevoel mee naar Beek aanstaande zondag. Ondanks de lange reis hopen we op veel support in Beek.

Als Sparta'25 1 zich weet te handhaven is een uitzonderlijke prestatie geleverd. We zijn er nog niet maar we zijn bijzonder goed op weg.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25