Voorbeschouwing Sparta'251 - O.S.S.'20 1

Gepubliceerd op 19 maart 2013

In verband met het paasweekend speelt ons eerste team aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen wederom een vereniging uit Oss te weten O.S.S.'20.

De afgelopen thuiswedstrijd tegen SV TOP, eveneens uit Oss, gaf wederom aan dat het eerste team momenteel strijdt voor ieder punt en laat dat een waarschuwing zijn voor alle verenigingen die nog bij ons in Beek en Donk op bezoek komen.

O.S.S.'20 heeft momenteel bijna 1.100 leden verdeeld over 12 herenteam, 1 vrouwenteam en 56 jeugdteams. In dat opzicht vergelijkbaar met Sparta'25.

Het is geen geheim dat O.S.S.'20 al een aantal seizoenen kamioenspretenties heeft in de eerste klasse en graag de sprong zou willen maken naar de hoofdklasse. In het seizoen 2010-2011 zaten de Ossenaren er heel dichtbij zij het niet dat Groene Ster, toen oppermachtig in de eerste klasse, een sta in de weg was. Groene Ster heeft zich daarna ontpopt als een stabiele hoofdklasser. In dat seizoen werd Sparta'25 keurig zesde. Dat O.S.S.'20 een team is dat ons ligt blijkt in dat seizoen uit de uitslagen. Thuis wonnen we met 1-0, uit verloren we nipt met 2-1.

In seizoen 2011-2012 eindigt O.S.S.'20 op de 6e plaats, maar net boven Sparta'25. Wederom waren de ontmoetingen spannend. Thuis speelden we 1-1 gelijk, uit verloren wederom nipt met 2-1.

Aan het begin van dit seizoen laat O.S.S.'20 wederom weten promotieaspiraties te hebben richting hoofdklasse. Toch moeten zij rivaal SV TOP momenteel voor zich dulden. O.S.S.'20 staat momenteel 7 punten achter op koploper Bekkerveld en het zal nog een hele opgave worden om in de buurt van het kampioenschap te komen. Voor Sparta'25 was de uitwedstrijd tegen O.S.S.'20 de openingswedstrijd van dit seizoen. Dat die wedstrijd door de groewitten met 3-1 verloren werd was gezien de perikelen die het eerste team kende vlak voor aanvang van het seizoen geen verassing.

Ondanks alles moet geconcludeerd worden dat O.S.S.'20 een hele stabiele sterke eerste klasser is die de laatste seizoenen altijd meedoet om de hoogste plaatsen. Maar op de één of andere manier liggen dergelijke teams ons.

Sparta'25 strijdt momenteel voor ieder punt, dus laat O.S.S.'20 gewaarschuwd zijn!!

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25