Volendamse Thilly zet Sparta'25 kantine op stelten.

Gepubliceerd op 11 mei 2013

Vooraf aan het optreden werden enkele spelers uitgezwaaid en in het zonnetje gezet. Hierdoor stroomde de kantine al snel vol.

Bij aankomst van zangeres Thilly op het sportpark werd ze luidkeels onthaald door de in het zonnetje genietende Sparta-leden. Dit kwam mede door de goede promotie van de organiserende teams en omdat Thilly een opvallende verschijning is. Na een kleine introductie startte ze met haar eerste nummer ‘Heb Je Even Voor Mij’ dit viel gelijk in goede aarde bij het publiek en de eerste barkrukken gingen al de lucht in.

Opvallend was dat zangeres Thilly na welgeteld 15 seconden al op de tafels stond, dit bracht een hoop hilariteit en feestvreugde, de toon was gezet. Met een repertoire variërend van Andre Hazes, Tina Turner tot Madonna wist zij menig Spartaan op de tafel te krijgen. Tijdens de pauze hebben we gezellig met Thilly in de bestuurskamer een drankje gedaan en wat verzoeknummertjes aangevraagd die ze ook allen ten gehoren bracht. Geen enkele tafel in de kantine was veilig voor de Volendamse zangeres.

Toen het einde naderde wilde de kantine meer en werd ‘Thilly, Thilly!’ nogmaals luidkeels aangespoord voor een toegift, die kwam er met ‘Like A Virgin’ van Madonna zodat de avond ook in stijl werd afgesloten. Zelf was Thilly ook heel blij met het enthousiasme en vond ze het ‘te gek’ wat misschien ook wel een beetje typerend is voor haar optreden. Na het optreden bleef het nog lang druk en gezellig in de kantine. Namens de organiserende teams Dames 1, Sparta 4 en Sparta 5 willen wij Thilly en het massaal toegestroomde publiek bedanken voor deze onvergetelijke avond. Het was een zeer geslaagde seizoensafsluiting.

Bericht gemaakt door Sparta'25 5!!

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25