Verzorger gezocht

Gepubliceerd op 28 januari 2014

In verband met het afscheid van Frans van Heijnsbergen als verzorger voor het eerste team zijn we op zoek naar een opvolger.

Gezocht: Hoofdverzorger R.K.S.V. Sparta’25.

 

 

Binnen de verzorgingstaf van Sparta’25, bestaande uit een fysiotherapeut, hoofdverzorger, hersteltrainer en verzorgers, komt de plaats van hoofdverzorger vrij. Om het team te versterken is Sparta’25 op zoek naar jou.

 

 

De taken van de hoofdverzorger binnen dit team bestaan uit:

 

 • Verzorging bij wedstrijden & evt. trainingen van het 1e elftal.
 • Onderhouden van communicatie naar spelers, trainers/coaches, fysiotherapeuten, bestuur en andere belanghebbenden (bv. ouders).

 

De hoofdverzorger kan beschikken over:

 • Een enthousiast team met bekwame, ervaren vrijwilligers die graag met je samenwerken.
 • Een mooie, moderne en zeer professionele verzorgingsruimte, onderdeel van het kleedgebouw . Dit is een volledig ingerichte verzorgingsruimte, met 2 behandeltafels, keukenblok met koud en warmwatervoorziening, trainingsfaciliteiten en materiaalkasten. Deze ruimte is aansluitend op de hoofdkleedkamer en via een tussendeur met elkaar verbonden. Het kleedgebouw (met daarin 12 kleedlokalen, keuken, ballenhok, wasruimte, toiletten, 2 verzorgingsruimten, EHBO ruimte, een wedstrijdsecretariaat, twee scheidsrechters kleedkamers, en werkplaats) ligt op het sportpark “ ’t Heereind” aan de Heereindesestraat te Beek en Donk, met een hoofdveld met de zit- en staantribune en uitstekende lichtinstallatie, 3 wedstrijdvelden en een trainingsveld. Daarnaast is er een nieuwe kantine, die in 2010 geopend is.

De vereniging Sparta ’25 kan je aanbieden

 • Het volgen van een opleiding of cursus.
 • (Kleine) onkostenvergoeding.

 

We verwachten van je:

 • Een gedegen kennis hebben van de EHBSO waarbij het bezitten van een diploma sportverzorging van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) de voorkeur heeft. De club wil / kan eventueel ondersteuning bieden bij het volgen van de cursus en diplomering hiervan.
 • Voorbereiden en aanwezig zijn bij alle wedstrijden van het 1e elftal van
  Sparta ’25.
 • Aanwezig zijn voor en tijdens trainingen van de A-selectie van Sparta ’25. (in overleg)
 • Enthousiasme voor de voetbalsport en het (mee) begeleiden van amateurvoetballers van verschillende leeftijden.
 • Verantwoordelijkheid kunnen & durven nemen en functioneren in een team.

 

Heb je Belangstelling ????? Mail dan snel jouw sollicitatie voorzien van CV naar voetbalzaken@sparta25.nl, ter attentie van Frank Bouw, ook voor vragen kun je bij Frank terecht: 06-13 73 61 88 Meer informatie over onze vereniging vind je op www.sparta25.nl

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25