Verdiende overwinning JO19-1

Gepubliceerd op 05 november 2018

De JO19-1 speelde zaterdag geheel in het nieuw gestoken door onze sponsor De Hypotheker een thuiswedstrijd tegen Erp. Na een zenuwachtig begin van Sparta zijde was het Erp dat na een half uur de leiding nam door een doelpunt van Jorge Snoek die de bal onhoudbaar voor Ruud in de verre hoek schoot. In het restant van de 1ste helft probeerde Sparta door veel strijd te leveren verandering te brengen in de nadelige stand. Dit lukte ondanks enkele goede kansen niet.

Na de rust was Sparta vanaf het begin de bovenliggende partij. Door middel van veel strijd en met tijd en wijle ook aardig voetbal werd Erp vastgezet op eigen helft.

Na goed doorzetten van Tijn die pas onreglementair werd afgestopt in het strafschopgebied.

De toegekende strafschop werd feilloos door Thomas binnen geschoten 

Sparta bleef de wedstrijd domineren wat in de 65 min de voorsprong opleverde. Een mooi opgezette aanval vanaf de linkerflank werd door Luc die nog maar een paar minuten in het veld stond prachtig binnengeschoten nadat hij eerst 2 verdedigers had uitgekapt.  

Na dit doelpunt probeerde Erp de stand op het scorebord te veranderen. Maar door een tomeloze inzet van Sparta zijde bleef de stand ongewijzigd. En waren zelfs de beste kansen voor Sparta om de wedstrijd voortijdig te beslissen. Maar bleef de stand 2-1 voor Sparta 

De eerste overwinning in de competitie is daardoor een feit. 

 

Met sportieve groet Z.e.e.verlap

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25