Tom Verhoeven nieuwe keeper A-selectie

Gepubliceerd op 12 juni 2013

Tom Verhoeven uit Mierlo-Hout is de nieuwe keeper bij de A-selectie voor het komend seizoen. Tom was tot en met afgelopen seizoen de keeper van Mierlo-Hout 1 dat onlangs via de nacompetitie ternauwernood degradeerde uit de tweede klasse. Tom is dus een keeper die op niveau heeft gekeept.

Hij heeft zijn hele voetbalopleiding bij Mierlo-Hout genoten, en is een echte Houtenaar. Tom is 25 jaar oud en heeft commerciële economie gestudeerd en is daar een tijdje geleden succesvol op afgestudeerd. Vanaf zijn afstuderen werkt Tom bij zijn vader in de zaak. Zijn vader is ook een graag geziene gast én zeer gewaardeerde sponsor bij Sparta'25.

Toms bloed is niet geheel blauw-wit. Daar zit ook groen-wit DNA in. Toms moeder, Sjan Verhofstad (meisjesnaam) is een nichtje van Sparta-prominent Harrie Verhofstad. Sjan speelde ook bij de Dames van Sparta'25.

Tom hoefde niet lang na te denken toen hij in contact kwam met Sparta'25. De rijke historie van Sparta'25 spreekt hem erg aan. Ook het verenigingsgevoel is iets dat Tom erg aanspreekt. In zijn jeugd kwam hij geregeld bij Sparta'25 kijken en kent dus de weg. De sportieve uitdaging van de eerste klasse is een hele mooie uitdaging, aldus Tom.

Tom van harte welkom bij Sparta'25, en we wensen je veel succes en vooral heel veel plezier!

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25