Tivoli - Sparta 0-3

Gepubliceerd op 08 april 2019

Tivoli – Sparta’25 0 – 3

 

Opnieuw een mooie zondagmiddag voor een potje voetbal. Deze keer speelt ons vaandelteam in Eindhoven tegen Tivoli uit de gelijknamige buurt. Tivoli, dat de afgelopen twee voetbalseizoenen van de 5e klasse naar de 3e klasse promoveerde, is met 16 gespeelde wedstijden een solide middenmoter. Het team pikt op één wedstrijd na altijd wel een doelpuntje mee.

 

Sparta ’25 maakte vanaf het begin een goede indruk. Robbert van Lankveld drukte het veldoverwicht na ongeveer een half uur spelen uit in een voorsprong met een goed bekeken afstandschot; 0-1. De bal rolde amper weer of de thuisploeg kreeg een omstreden penalty. Terecht of niet, Kamiel Pennings hield zijn doel schoon door de penalty te keren, waardoor de stand 0-1 bleef. Dat was ook de stand waarmee beide teams gingen rusten.

 

Na de pauze gooide het team van Patrick Methorst er nog een schepje bovenop en binnen 5 minuten verzilverde René Brouwers een prachtschot met een doelpunt; 0-2. Nog voor het uur kopte Joost Ankersmit de derde voor Sparta ’25 binnen; 0-3. Hierna kwam Sparta ’25 niet meer in de problemen waardoor de 0-3 ook de eindstand bleef.

 

Door het verlies van SBC zijn we weer 2e op de ranglijst met de minste verliespunten. Met nog 7 wedstrijden voor de boeg, waarvan nog 5 thuis hebben we alles weer in eigen hand. Zondag 14 april spelen we de eerste van deze 5 thuiswedstrijden om 14.30 uur tegen de nummer 11 op de ranglijst, Wilhelmina Boys uit Best.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25