teamsite zoekt redacteur

Gepubliceerd op 20 augustus 2014

Het afgelopen seizoen hebben we een start gemaakt met de introductie van de teamsites. Hiermee heb je de mogelijkheid om de "buitenwereld" te informeren over de belevenissen van jouw team op de website van Sparta'25. De prijs voor de leukste teamsite werd vorig seizoen gewonnen door de redacteuren van Sparta'25 F4 (Renate van der Gijp en Johanna Derksen). Door hun zeer originele verslagen konden we de verrichtingen en belevenissen van de jongens en meisjes van de F4 op de voet volgen. De prijs van € 50 konden zij besteden voor het teamuitje.

Ondertussen staan er al weer vele redacteuren klaar om jullie op de hoogte te gaan houden voor komend seizoen.

Ondertussen zijn toegezegd:

A1, A2, B1, C1, C2, D1, D2, D3, D4, E1, E7, F1, F5, Mini F, VR1, 2e, 6e en het 9e.

Het bijhouden van de teamsite hoeft niet percé te gebeuren door de trainer/ leider. Er zijn ook diverse teams waarbij een speler of een ouder de teamsite gaat bijhouden. 

Kortom staat jouw team nog niet in het rijtje en heb je een redacteur die verslagen, foto's en dergelijke wil gaan delen? Meld je dan aan op communicatiezaken@sparta25.nl.

Er is een praktische handleiding beschikbaar die je in eenvoudige stappen leert om artikeltjes en foto's van jouw team op de website te plaatsen. Daarnaast kun je altijd hulp vragen van de mensen van de websitecommissie.

Voor de leukste teamsite ligt er weer een prijs van € 50 euro aan het einde van het seizoen te besteden voor het teamuitje.

Kortom: zorg dat jouw team vol in de spotlights komt!

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25