Succesvolle Vrijwilligers- en Sponsorfeestavond

Gepubliceerd op 10 juni 2013

Op vrijdag 7 juni hadden we een primeur. We combineerden de bedankavond voor twee onmisbare groeperingen binnen onze vereniging. En het werd een groot succes.
Eén keer per jaar zetten we deze mensen, die middels hun inzet en bijdrage van onschatbare waarde zijn, volledig in het zonnetje. En dit jaar was het letterlijk zo. Op deze zonnige, warme vrijdag waren meer dan 225 vrijwilligers en sponsors en hun partners naar het Heereind gekomen om samen het seizoen af te sluiten. De mooie zomeravond en ons prachtig Sparta-terras zorgde voor een gezellige ambiance. Omdat het terras niet op deze grote aantallen bezoekers is berekend, werd het voorste deel van het clubgebouw ook snel bezet. De ervaren band Eclips begreep de behoefte en begon de sets met een rustig opbouw met veel kwaliteit.

Naar mate de avond vorderde en de temperatuur zakte, bewoog de meute zich in zijn geheel naar binnen, alwaar de temperatuur en de sfeer verder steeg. De dansvloer werd voller en het meezing-gehalte nam zienderogen toe. De laatste, lang uitgerekte set, kreeg de band alle aandacht die het verdiende en met die ene toegift nam men in de zaal eigenlijk nog geen genoegen. Maar goed, dat kenmerkt een goed feest, het duurt nooit lang genoeg.

Deze avond zijn mij verder 4 zaken opgevallen.
Ten eerste, wat een mooie cohesie ontstaat er tijdens zo’n avond tussen sponsors en vrijwilligers. Uit alle reacties in de afgelopen dagen maak ik op dat het een schot in de roos is geweest om deze mensen samen te brengen.

Ten tweede, wat hebben we toch een multifunctioneel clubgebouw. Normaal gesproken zou op zo’n mooie zomeravond de ene helft binnen bij de muziek willen zijn en de andere helft buiten in de open lucht. In ons clubgebouw kan het allebei, tegelijk!
De ene helft zou het binnen te warm vinden, de andere helft zou buiten de sfeer missen. Bij ons heb je alles in één.

Ten derde, de verrassing van de avond: De meeste complimenten werden weggegeven aan de hapjes. Danny Megens (Keurslager) heeft werkelijk  alle verwachtingen overtroffen door zijn overheerlijke, verse hapjes, uitgeserveerd met de prachtige grote pannen, recht voor je neus op tafel. Hoe makkelijk en lekker wil je het hebben. Danny bedankt!

Tot slot, ten vierde. Ruim 225 man/vrouw zijn tot in de late uurtjes volledig voorzien van alle drankjes door ons super barteam onder leiding van Willy. Grote klasse. En laat ik hierbij dan ook nog even een bijzonder vermelding maken voor degene die de volgende ochtend in alle vroegte de troep in het clubgebouw weer opruimden, petje af en hartstikke bedankt.

Hans van Leuken, bestuurslid vrijwilligerszaken

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25