Spartaantjes en Duvelkes voetballen 4x4

Gepubliceerd op 24 mei 2014

Klik op de foto voor een vergroting

Vandaag sloten de Duvelkes van vv Gemert en onze Spartaantjes samen het seizoen af met een 4 tegen 4 toernooi op ons mooie hoofdveld.

Voor Sparta'25 was het ook weer een klein beetje het begin van iets nieuws. Komend seizoen gaan we met de lichting 2008 een 4 tegen 4 competitie starten waar Gemert al een seizoen mee heeft gedraaid. Dat betekent dat deze groep niet in een F competitie start op een half veld maar op een kleiner veld, 4 tegen 4. Doel hiervan is om de spelers meer ruimte te geven om te voetballen. Op die manier komen ze meer aan de bal en kunnen ze nadrukkelijker meedoen. Hierdoor onstaat meer plezier en beleving en leren beter voetballen.

Een uitwisseling met Gemert en andere verenigingen zal onderdeel zijn van het nieuwe "4 tegen 4 project". De ervaringen bij Gemert hiermee het afgelopen seizoen zijn erg positief en Sparta'25 zal hier dus ook invulling aan gaan geven komend seizoen.

Vandaag hadden we prima weer, er was heel veel enthousiasme en we hadden een hele grote enthousiaste groep kinderen. Het was lekker voetballen zowel tegen de Duvelkes als onderling. Als aflsuiter kregen alle spelertjes een mooie medaille.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25