Sparta’25 verslaat SV Budel met 3-0

Gepubliceerd op 11 februari 2019

Sparta ’25 heeft zich goed hersteld van de nederlaag tegen SBC. Op eigen terrein werd een verdiende 3-0 overwinning op SV Budel behaald.

De thuisploeg ging flitsend van start. Al in de 1e minuut gaf Jeremy Raaijmakers vanaf links een prima voorzet. Die werd door een verdediger van Budel zodanig aangeraakt dat de instormende Jaccy van den Enden net niet meer aan de bal kon komen. In de 7e minuut stichtten de gasten gevaar in het strafschopgebied van Sparta’25. Met het nodige kunst- en vliegwerk werd de bal uiteindelijk uitverdedigd. In de 14e minuut viel een vrije trap van René Brouwers precies op het hoofd van Bob Klaassen. De middenvelder schampte de bal waardoor die niet in maar naast het Budelse doel verdween. Kort voor rust kopte opnieuw Bob Klaassen een voorzet van Jeremy Raaijmakers net naast. In de tweede helft openden de groenwitten met een gevaarlijke aanval over rechts. Elco van Schijndel bereikte Jeremy Raaijmakers en die zag zijn schot via de lat over gaan. Vijf minuten later was het dan toch raak. Na een waar bombardement op de goal van Budel viel de bal voor de voeten van René Brouwers die doeltreffend afrondde, 1-0. In de 58e minuut kreeg Elco van Schijndel plotseling ruim baan om op te rukken naar het vijandelijke strafschopgebied. Oog in oog met doelman Dennis van Gils rondde de Sparta'25 spits genadeloos af, 2-0. In de 79e minuut vergrootte Rick van Heijnsbergen de voorsprong tot 3-0. 

Na afloop van de wedstrijd werden Rolan van Melis, Elco van Schijndel en Joost Ankersmit gehuldigd, omdat zij 200 wedstrijden in het vaandelteam van Sparta ’25 hebben gespeeld. Ook Michiel Koot werd gehuldigd met zijn 100 wedstrijden in het eerste elftal. Elco van Schijndel werd uitgeroepen tot ‘man van de wedstrijd’.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25