Sparta'25 verliest van Boekel Sport

Gepubliceerd op 13 januari 2019

Sparta’25 verliest met 2-0 van derdeklasser Boekel Sport op het veld van Stiphout Vooruit.

Sparta'25 begon zonder de 3 basisspelers Joost Ankersmit (vakantie), Philippe Cleutjens (afwezig prive) en Jaccy van den Enden (ziek) aan de wedstijd. Daarvoor in de plaats speelde Dirk Biemans, Stan van de Ven en Rene Brouwers.

Boekel Sport kreeg na een kwartier spelen de eerste grote kans. Een voorzet werd van dichtbij tegen de lat geschoten. Na ruim twintig spelen werkte Dirk Biemans slecht af na een goede voorzet van Michiel Koot. Sparta’25, dat in een gelijk opgaande eerste helft kreeg vervolgens kregen Bob Klaassen, Rene Brouwers, Dirk Biemans en Jeremy Raaijmakers kansen om op voorsprong te komen die helaas niet verzilverd werden. Een doelpunt van Jeremy werd afgekeurd. Rust: 0-0

In de tweede helft kwam Boekel Sport fysiek sterker uit de startblokken. Na twee minuten spelen al op 1-0 komen en daarna kreeg Boekel Sport nog een aantal doelkansen. Na een kwartier kreeg Sparta de eerste kans, maar Rene Brouwers schoot hoog over. Een paar minuten later kon Boekel Sport eenvoudig vanuit een corner op 2-0 komen. Sparta'25 pakte de draad daarna weer op. Een licht overwicht was er wel, maar dat resulteerde niet tot grote kansen. Die kwamen er wel in de laatste 15 minuten van de wedstijd voor invaller Denzel Hajema en Philippe Cleutjens, die met een kopbal de lat raakte. Om iedereen wat minuten te gunnen heeft Patrick toch in totaal 3x gewisseld. Al met al net gezakt voor de generale, maar kan Sparta'25 nog een weeek lever om volgende week wel te slagen.

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25