Sparta’25 tekent voor samenwerking met Helmond Sport

Gepubliceerd op 22 juni 2013

 

Het Helmond Sport Jeugdplan.

Helmond Sport telt 47 amateurclubs uit Helmond en de directe omgeving van Helmond waar een samenwerkingsovereenkomst mee is aan gegaan, beter bekend als het Helmond Sport Jeugdplan. 

Het Jeugdplan kent samenwerkingsovereenkomsten die recent tot stand zijn gekomen maar ook samenwerkingsovereenkomsten die al meer dan 10 jaar bestrijken.

Helmond Sport heeft kritisch naar de voorwaarden van samenwerken gekeken en is van mening de mogelijkheden tot samenwerken verder uit te breiden dan wel verder te professionaliseren en te verbeteren. Dit laatste was voor Sparta’25 zeer belangrijk, omdat de overeenkomst ook daadwerkelijk op samenwerking moet berusten. Een onderdeel van de samenwerking die voor Sparta’25 dan ook zeer interessant is de ondersteuning van Helmond Sport medewerkers bij clubactiviteiten. Te denken valt aan:

-clinics;

-oefenwedstrijden;

-Aanwezigheid jaarvergadering op verzoek;

-Ondersteuning van kader m.b.t. technische vraagstukken/voetbaltechnisch
  gebied.

Met ingang van seizoen 2013-2014 wordt de samenwerking vastgelegd in het Helmond Sport Jeugdplan exclusief pakket of een Helmond Sport Jeugdplan standaard pakket. Sparta’25 heeft gekozen voor het exclusieve pakket. Het Helmond Sport Jeugdplan exclusief Pakket.  Sparta’25 ziet dan ook deze samenwerking met bijzonder veel vertrouwen tegemoed.

Met vriendelijke groet,

Ton Hendriks

Ton Hendriks, hoofd jeugdopleiding

Email: jeugdopleiding@sparta25.nl 

 

 
« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25