Sparta’25 Onder 15-1 najaarskampioen

Gepubliceerd op 10 december 2018

Afgelopen zaterdag werd het Onder 15-1 team van onze vereniging kampioen van de najaars-competitie door een 16-0 overwinning op Boekel Sport. 
Een terechte kampioen aangezien Sparta geen enkele wedstrijd verloor, 2 keer gelijk speelden en 8 keer wist te winnen. 
Na de winterstop speelt het Onder 15-1 team in een nieuwe competitie waarbij de beste teams uit deze competitie worden samengevoegd met de beste teams uit een andere 1e klasse competitie. Een nieuwe uitdaging waarbij spelers en begeleiders er alles aan zullen doen om de huidige prestatie te evenaren en zodoende promotie naar de hoofdklasse af te dwingen. 
De sterkte van het team is volgens de begeleiding zeker de teamspirit en elkaar waarderen op elkaars kwaliteiten. Niet iedereen heeft dezelfde kwaliteiten maar iedereen kan wel 100% zijn best doen; en daar gaat het om om maximaal te presteren. Het team is leergierig en de aanwijzingen van de begeleiding worden over het algemeen goed opgepakt. 
De begeleiders zijn er van overtuigd, mits dezelfde beleving ook na de winterstop wordt getoond, dat er zeker nog groei zit in dit team en dat ze mee kunnen dingen naar het kampioenschap, maar dit zal zeker niet vanzelf gaan.   

Wij wensen Sparta’25 Onder 15-1 veel succes bij hun nieuwe uitdaging       
« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25