Sparta’25 G2 wint zeer verdiend van HVCH G1.

Gepubliceerd op 27 maart 2018

Wedstrijd: Sparta'25 G2- HVCH G1

Datum:  24/03/2018

 

Na een mooie overwinning tegen ZSV, en een aantal goede trainingen begonnen we met veel vertrouwen aan de wedstrijd tegen HVCH G1. 

Onze leiders hadden een verdedigende ploeg neergezet, om later in de wedstrijd als dat mogelijk was, om te schakelen naar een aanvallender concept.

Dit pakte in de wedstrijd perfect uit, complimenten voor Bart v. Dommelen en Rini v. Dinther.

In de eerste helft waren we sterker, en bovendien feller dan de tegenstander, en werd er goed overgespeeld en getikt.

Dit resulteerde in wat kansjes voor Mohammed, en zeker voor Rico die helaas n teenlengte tekort kwam.

In de 14de minuut werd n aanval op links opgezet via Ryan naar Gerard, die vervolgens koeltjes de keeper over de grond passeerde: 1-0  Daarna het inititatief gehouden, waarna in de 25e minuut na goed spel van Fernando en Mohammed, Gerard zijn man uitspeelde en meteen afdrukte. De keeper was te laat, en de 2-0 stond op het bord.

 

In de rust werden we toegesproken wat er goed, maar ook fout ging. En werden er dingen aangehaald wat evt. anders opgelost kon worden. Daarbij werd benadrukt dat we er zeker nog niet waren.

 

Deze goede raad meenemende het veld op, begonnen we aan de 2de helft.  Meteen in de 32e minuut schoot Gerard vol in de kruising waarmee de stand op 3-0 kwam. Helaas konden we hier niet lang van genieten, want door enkele slippertjes achterin van Herman, en verkeerd opstellen achterin stond het 2 minuten later alweer 3-2.

Gelukkig bleef Kees scherp anders had t meteen daarna al 3-3 gestaan.

De 15 minuten daarna bleef Sparta'25 G2 onder druk staan, met enkele kansen voor HVCH. Daarna herpakte Sparta G2 zich goed, en begonnen weer te voetballen.

Hierdoor werd het beeld weer wat gelijkopgaand in de wedstrijd, waarna Gerard in de 53e minuut aan alle onzekerheid n einde maakte door de 4-2 binnen te schieten.

Vlak voor tijd viel nog wel een bal over de verdediging waar Kees zich op verkeek, en het 4-3 werd maar de punten waren binnen. 

 

Keihard gewerkt jongens, nu proberen het goede spel hele wedstrijd vol te houden, en niet ondanks tegenslag in de wedstrijd kopjes naar beneden. Positief blijven dan komt alles goed, dat heb je nu gemerkt.

 

Sportjournalist  Herman

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25