Sparta’25 G2 wint ook bij Udi’19

Gepubliceerd op 11 april 2018

Wedstrijd:  Udi'19 G1 - Sparta'25 G2

Datum:  07/04/2018

 

We begonnen de wedstrijd voorzichtig, omdat we niet precies wisten hoe sterk onze tegenstander was.

In het begin viel dit mee, waarna we ook het initiatief namen in de wedstrijd. Met name over links, met Ryan

en Gerard was Sparta'25 G2 heel gevaarlijk. Dat leidde in de 10e minuut ook tot de 0-1.

Via een pass op links van Ryan op Gerard, die hem kaatste op Sam, en meteen terugkreeg werkte Gerard de bal keurig voorbij de Udense doelman. Hierna kregen we nog een aantal kansjes in de eerste helft, via Gerard, Mohammed en ook Sam Bekkers die het doel een aantal keren van afstand onder vuur nam. Hierop reageerde de keeper van Udi'19 goed, hij was bij onze tegenstander ook veruit de beste.

 

In de rust toegesproken dat we onze (vele) kansen moesten benutten, want met 0-1 ruststand waren we er zeker nog niet. Vooral op het middenveld viel veel winst te behalen omdat daar behoorlijke gaten vielen. 

 

Met deze goede tips in het achterhoofd de tweede helft begonnen. Deze was meer gelijkopgaand, maar na 37 minuten schoot Gerard knap de 0-2 binnen, met een verdekt schot voor de keeper in de verre hoek geschoten.

Daarmee dachten we iets meer lucht te hebben om te kunnen gaan voetballen. Niets was minder waar.

Er ontstond zoveel ruimte op het veld, zeker op het middenveld, dat Udi'19 steeds dreigender werd.

In de 44e minuut werd Kees geklopt met een wat verassend schot, wat onder in de hoek viel: 1-2.

De spanning werd daarna alleen maar groter, zeker ook omdat er niet of nauwelijks naar de coaching langs de lijn geluisterd werd. Daardoor kreeg Udi G1 een aantal grote kansen, waar Kees goed op reageerde.

De grootste was wel in de laatste minuut, waarbij Herman in moest stappen naar links omdat daar vrij iemand door kon lopen. Uit de voorzet miste hun spits het doel op n haartje, waardoor gelukkig de 3 punten mee konden worden genomen naar Beek en Donk.

 

Hard gewerkt jongens, maar voortaan samen de ruimtes klein houden anders wordt je in de volgende wedstrijden helemaal weggetikt.

 

Sportjournalist  Herman

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25