Sparta'25 1 wint in Helmond

Gepubliceerd op 17 maart 2013

Sparta'25 1 wint zeer verdiend bij HVV

We hebben er lang op moeten wachten maar vandaag was het zover. Een dikverdiende overwinning voor ons eerste elftal, vandaag in de uitwedstrijd bij HVV in Helmond. De groenwitten wonnen verdiend met 0-2. Veel supporters uit Beek en Donk (in getal meer dan het thuispubliek) zagen de mannen van Ronnie Couwenberg goed aan de wedstrijd beginnen. Waar het in het verleden vaak in het begin misging doordat niet fel genoeg aan de wedstrijd werd begonnen, werden de Helmonders nu van het begin meteen onder druk gezet. Sparta'25 was de baas op het middenveld waar Thijs Kluijtmans, een uitstekende René Brouwers en Nico Jansen heer en meester waren. Het was derhalve ook wachten op het eerste doelpunt van de Spartanen. René Brouwers was er middels twee prima genomen  vrije trappen  in de eerste helft al dichtbij, waarbij hij de paal raakte en een bal van de lijn werd gehaald. 

Vlak voor rust bekroonde Elco van Schijndel het goede spel van Sparta'25 met de verdiende 0-1. In meerdere opzichten een prima moment om op voorsprong te komen. Na rust moest een speler van HVV het veld verlaten na een tweede gele kaart. De scheidsrechter floot vooral heel erg veel hetgeen het tempo in de wedstrijd niet ten goede kwam. 

Uiteindelijk  bekroonde René Brouwers zijn zeer goede spel vandaag met de verdiende 0-2 voor Sparta'25 en kon er niks meer gebeuren. In alle linies stond het vandaag goed waarbij ook het verdedigende werk van A1 speler Bryan Bussers een positieve vermelding verdiende.

Als Sparta'25 achterban zijn we vaak kritisch maar als het goed is zoals vandaag mag dat ook gezegd worden. Laten we hopen dat vandaag de weg omhoog definitief is ingezet. Als we dit niveau kunnen vasthouden is alles nog mogelijk. 

verslag door Frank van Halteren (op persoonlijke titel) 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25