Sparta'25 1 degradeert naar 2e klasse; René Brouwers neemt afscheid

Gepubliceerd op 26 mei 2014

Na 5 jaar is er zondag een eind gekomen aan het verblijf van Sparta'25 in de eerste klasse. 

Vorige week werd thuis nog gewonnen van NWC Asten in eerste wedstrijd van de nacompetitie (3-1). Echter de verhouding in de terugwedstrijd is Asten afgelopen zondag was compleet anders. Doordat Sparta'25 niet geconcentreerd aan de wedstrijd begon keken de groenwitten al na 10 minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Robertino van Lieshout had in de eerste helft nog een 100% kans om de stand op 2-1 te zetten maar faalde oog in oog met keeper in de afronding. 

Uiteindelijk haalde NWC de trekker definitief over in de 90e minuut waardoor de eindstand op 3-0 uit kwam. Hierdoor mag NWC naar de finaleronde om promotie naar de eerste klas af te dwingen. Zij nemen het dan op tegen ZSV dat een verleniging nodig had om De Ster van zich af te schudden.

Voor Sparta'25 resteert degradatie naar de 2e klasse.

Het was tevens de laatste wedstrijd van René Brouwers in het shirt van Sparta'25. Hij gaat met trainer Ronnie Couwenberg mee naar Hoofdklasser Deurne komend seizoen. René bedankt voor hetgeen je hebt laten zien in ons mooie groenwitte shirt en succes gewenst bij Deurne komend seizoen.

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25