Ruud van Rens assistent trainer A-selectie

Gepubliceerd op 24 juni 2013

Beste mensen van Sparta '25,

 

Via deze weg wil ik mijzelf even kort voorstellen als assistent trainer van de selectie van Sparta '25 voor het nieuwe seizoen.

Mijn naam is Ruud van Rens en ben geboren en getogen in Valkenswaard. Bij de plaatselijk SV Valkenswaard ben ik mijn voetbalcarriere begonnen en heb daar in de jeugd tot en met het eerste team voornamelijk als verdediger en middenvelder gespeeld. Hierna ging ik studeren in Tilburg aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en tevens een stapje hoger betreft het voetballen bij het huidige FC Eindhoven, waar ik in de jeugd en het tweede team speelde. De studie vroeg om meer tijd en dat heeft mij doen besluiten om terug te gaan naar SV Valkenswaard.

Na een jaartje zocht ik het hogerop en ben ik bij VV de Valk gaan spelen, onder andere met jullie huidige trainer, Ronnie Couwenberg. Hier heb ik 8 jaar in het eerste team gespeeld van de 3e t/m de 1e klasse. In verband met mijn huidige werk als docent Buitensport in Helmond, ben ik regelmatig in het buitenland te vinden. De afgelopen jaren heb ik daarom gespeeld in het tweede team van RKVV Dommelen. Aan het einde van dit seizoen heb ik besloten om te stoppen met actief voetballen, wat een lastige keuze was na 26 jaar voetballen. Maar via deze weg zie ik een mooie kans om een nieuwe carriere move te maken richting het trainersvak.

Als trainer heb ik enkele jeugdelftallen onder mij gehad, voor nu ligt de uitdaging er om met de selectie van Sparta '25 er tegen aan te gaan.

Ik hou er van om personen beter te maken en verder te ontwikkelen, wat ik nu voor de klas doe, en zo ook volgend jaar op het veld mijn beproeving aan wil gaan. Ik ben ontzettend gemotiveerd en heb erg veel zin het nieuwe voetbalseizoen.

 

Tot ziens op en rond het veld,

 

Ruud van Rens

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25