Ronald de Boer op zoek naar talent

Gepubliceerd op 07 maart 2013

 

Dat is de slogan van Men United: een nieuw, uniek talententeam dat getraind gaat worden door Ronald de Boer en uiteindelijk deelneemt aan het prestigieuze jeugdvoetbaltoernooi AEGON Copa Amsterdam (18-20 mei, Olympisch Stadion).

Ronald de Boer roept iedereen op, geboren tussen 01-01-1993 en 31-12-1996, om zich (kosteloos) aan te melden. Na het aanmelden heb je als deelnemer alles in eigen hand, want de procedure is héél simpel: verzamel online (Facebook) zoveel mogelijk stemmen! De 325 deelnemers met de meest verzamelde stemmen mogen zich bewijzen op een selectieavond op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax (woensdag 24 april). Uiteraard zal Ronald de Boer, samen met zijn technische staf, deze avond begeleiden.

Uiteindelijk worden de 24 beste spelers klaargestoomd om te spelen op de AEGON Copa Amsterdam, waaraan onder andere de A1-teams deelnemen van Ajax, Tottenham Hotspur, Cruzeiro en Borussia Mönchengladbach. Het zou toch prachtig zijn als één van uw jeugdspelers straks schittert in Men United!

Namens Ronald de Boer willen wij u vragen of u Men United onder de aandacht van uw leden wilt brengen. De Boer is ervan overtuigd dat er nog heel veel onontdekt talent rondloopt in Nederland! Bovenal staat bij Men United plezier voorop, en wil Ronald de Boer iedereen in de gelegenheid stellen om een geweldige voetbalavond te beleven op De Toekomst.

Aanmelden voor Men United kan op: www.copa-amsterdam.nl

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25