Reunie 10 jaar G-voetbal Sparta'25

Gepubliceerd op 19 juni 2013

Afgelopen zaterdag 15 juni waren ongeveer 100 voetballers en vrijwilligers gekomen om het 10 jarig bestaan van onze G-afdeling te vieren. Tijdens de reünie-wedstrijd speelden nieuw tegen oud. Met een 6-6 einduitslag kon iedereen tevreden zijn. Na de wedstrijd kon men genieten van een heerlijke barbecue.

 

Bij het officiële gedeelte spraken Voorzitter Brechje Biemans en mede-oprichter Jan Leenders de aanwezigen toe. Hierbij werden Riny Slaets en Sandra van de Weijer verrast met een diner bon omdat zij al vanaf de oprichting wekelijks betrokken zijn bij het G-voetbal.

 

 

Ook zes spelers werden door Sandra van de Weijer namens de G-voetbalcommissie gehuldigd omdat zij actief lid zijn vanaf de oprichtingsdatum in 2003. Het zestal ontving uit handen van Sandra ieder een shirt met daarop een actiefoto. Hilarisch waren de diverse anekdotes waarmee Herman Konter, Jan School, Martijn Smulders en Berry Gruijthuizen werden gehuldigd. Door vakantie konden Jules Simons en Fernando Alvarez hun shirt niet in ontvangst nemen.

Na het officiële gedeelte kun je het aan de G-voetballers overlaten want zij maken er altijd een feest van. Derhalve een zeer geslaagde reünie. 

Met vriendelijke groet,

Jan Leenders

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25