Regionale talenten ontvangen uitnodiging voor PSV Otten Cup

Gepubliceerd op 24 juni 2013

Regionale talenten hebben een uitnodiging ontvangen voor een eventuele deelname aan de PSV Otten Cup welke zal worden gehouden op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 augustus.

De geselecteerden zullen deel uitmaken van een team onder 19 waarin naast de jeugdopleiding met Helmond Sport en VVV Venlo ook regionale talenten hun kwaliteiten kunnen tonen. Het team zal deelnemen aan de Otten Cup onder de naam FC Eindhoven.

Volgens bronnen zijn er 23 uitnodigingen de deur uit gegaan richting verschillende amateurverenigingen. De regionale talenten zullen driemaal bij elkaar komen voor een training. Welke er definitief zullen deelnemen is op dit moment nog niet helemaal bekend, wel is bekend dat o.a. drie spelers van WODAN, één speler van Rood Wit Veldhoven, één speler van vv Acht,  één speler van Geldrop (afgelopen seizoen nog WODAN), twee spelers van De Valk en een speler van Sparta’25 een uitnodiging hebben ontvangen.

FC Eindhoven zal in de Otten Cup op vrijdag spelen tegen FC Barcelona en SC Bastia. Op zaterdag treden zij aan tegen Rapid Wien en FC Magdeburg en op zondag volgt er nog een wedstrijd tegen Galatasaray alvorens de finales zullen worden gespeeld.

Het PSV Otten Cup-toernooi staat dit jaar in het teken van het 100-jarig bestaan van PSV. Alle deelnemers aan het toernooi zijn ploegen waartegen PSV speelde in de jaren dat het ofwel de Champions League won ofwel de UEFA-Cup won. Van de UEFA Cup-campagne in 1978 hebben Glenavon FC, Eintracht Braunschweig, 1. FC Magdeburg, FC Barcelona, RTS Widzew Lodz en SC Bastia bevestigd naar Eindhoven te komen. Uit het 1988-jaar hebben de volgende clubs bevestigd: Galatasary AS, SK Rapid Wien, Real Madrid en Benfica.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25