Pupillen-trainerscursus

Gepubliceerd op 04 november 2013

 

"Het lijkt je geweldig jeugdige voetballers in de leeftijd van 5 tot 13 jaar te trainen en te coachen. Wat is er mooier dan kinderen de eerste beginselen van de voetbalsport bij te brengen. Tijdens de cursus Pupillentrainer leer je hoe je kinderen kunt leren voetballen, hoe je dat aan hen over moet brengen en in training en coaching vorm kan geven. 

Concrete onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers. De inhoud komt overeen met die van de F-, E-, en D-modulen"

In ons voortdurende streven om onze jeugdopleiding te verbeteren, willen wij graag al onze trainers, leiders en stagiairs in de gelegenheid stellen om een Pupillentrainerscursus te volgen.

Een dergelijke cursus, specifiek gericht op het trainen van D-, E- en F-Pupillen, wordt verzorgd door de KNVB en kan bij voldoende deelname van onze eigen trainers hoogstwaarschijnlijk bij Sparta’25 plaats vinden.

Bovendien zullen de opleidingskosten geheel voor rekening van Sparta’25 komen. 

Voor meer info zie:http://trainers.voetbal.nl/article/10718/pupillentrainer en de bijlage.

Dit is sowieso een interessante site met heel veel nuttige info voor ons als trainers en veel oefenstof, vaak uitgebreid toegelicht middels video filmpjes. 

Om deze cursus bij Sparta’25 mogelijk te maken heeft Ton Hendriks, onze Hoofdcoördinator Jeugd, ons gevraagd om onder jullie te inventariseren wie er allemaal interesse heeft om hieraan deel te nemen.

Ook onze jeugdspelers, die bij diverse teams stage lopen, zijn van harte welkom om aan deze cursus deel te nemen.

Graag jullie reactie mailen naar jeugdopleiding@sparta25.nl.

 

Met sportieve groeten,

 

Coördinatoren E-, F-jeugd en Spartaantjes

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25