Maandagochtendploeg genomineerd

Gepubliceerd op 06 oktober 2013

Maandagochtendploeg genomineerd voor Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk 2013

Het bestuur van Sparta'25 is heel blij met al het werk dat de vrijwilligers binnen de vereniging verzetten. Het bestuur wil in het bijzonder dit jaar de maandagochtendploeg in het zonnetje zetten. 
 
De accommodatie van Sparta'25 ziet er altijd fantastisch uit. Hier krijgt het bestuur veel complimenten over van leden, bezoekers en gemeente. Vanuit de gemeente krijgt Sparta'25 veel lof over de zelfvoorzienendheid van de vereniging. Dit is met name te danken aan de maandagochtendploeg (en terreinmeesters). 
 
Elke maandagochtend komt een groep van zo'n 20-25 vrijwilligers bij elkaar op het terrein van Sparta'25 om de accommodatie schoon te houden en allerlei klusjes te doen. Hierdoor is de accommodatie altijd schoon en goed onderhouden.
Daarnaast kan de vereniging ook altijd rekenen op steun bij grotere projecten (clubgebouw, speeltuin). En dan is de maandagochtendploeg niet alleen op maandag op het terrein. Dit jaar hebben zij bijvoorbeeld een geheel nieuwe en veilige fietsenstalling gemaakt en is de veranda aan het clubhuis gebouwd. Ook uit de afgelopen jaren zijn er verschillende andere voorbeelden noemen.

Reden voor het bestuur om hen dit jaar te laten nomineren voor de Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk 2013. De uitreiking van de Laarbeekse Complimenten Vrijwilligerswerk 2013 vindt plaats op 1 november as in Buurthuis Mariahout. 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25