Knappe overwinning 19-1

Gepubliceerd op 19 februari 2019

De 19-1 heeft zaterdag een knappe overwinning gehaald op volharding. Ging de 1ste wedstrijd tegen deze tegenstander in Vierlingsbeek nog met 5-1 verloren, nu bleven de punten in Beek en Donk.

Na de aftrap om 14.30 was het vanaf het begin een wedstrijd op het scherpst van de snede. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en het spel golfde op en neer. Sparta dacht dat het na 25 min op voorsprong kwam, maar de treffer werd op advies van de grensrechter van Volharding afgekeurd vanwege buitenspel.

Sparta was door deze tegenslag niet van slag en kwam na 40 min op voorsprong. Na een mooie assist van Ruud Konter ronde Daan v Heijnsbergen 1 op 1 met de keeper beheerst af. 

Sparta dacht met deze kleine voorsprong de kleedkamers op te kunnen zoeken voor de thee. Volharding dacht daar evenwel anders over en scoorde in de 45 min de gelijkmaker na een moment van onoplettendheid in de achterhoede van Sparta.

Na de thee een fel startend Sparta dat na 2 min opnieuw op voorsprong kwam na een zeer mooi pass van Daan Meulensteen zette op nieuw Daan v Heijnsbergen 1 op1 voor de keeper en weer ronde Daan beheerst af.

Na dit doelpunt bleef Sparta de bovenliggende partij en liet enkele grote kansen liggen om de voorsprong uit te bouwen en was er ook nog 2 keer de lat die Sparta van scoren afhield.

Zodoende name de spartanen sportief revanche voor de nederlaag in Vierlingsbeek.

Met sportieve groet Z.e.e.verlap

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25