JO19-1 wint op maandagavond van Prinses Irene

Gepubliceerd op 01 mei 2018

O19-1 speelde de uitgestelde wedstrijd tegen Pr Irene op maandagavond omdat een aantal spelers absent waren in verband met vakantie. Sparta liet vanaf het begin zien dat het de 3 punten in Beek en Donk wilde houden. Dat resulteerde in de 3 min dat Sparta op voorsprong kwam door een prachtige vrije trap van Noah. Na de voorsprong werd het spel van Sparta er niet beter op en Pr Irene nam het initiatief over wat in de 12 min resulteerde in de gelijkmaker. Sparta knokte zich door werkvoetbal weer terug in de wedstrijd en kwam weer op voorsprong door opnieuw Noah die van afstand de bovenhoek vond.

Na de rust was het een beter spelend Sparta dat steeds meer de wedstrijd bepaalde wat resulteerde in de 3-1 van Daan v Heijnsbergen. De 4-1 van opnieuw Noah die een corner rechtstreeks in het doel draaide en daarmee zijn hattrick voltooide. Stan van de Ven bepaalde een paar min voor tijd de eindstand op 5-1.

Al met al een verdiende overwinning voor een niet altijd goed spelend maar wel hard werkend Sparta. Brent, Dirk en Yoeri van JO17-1 hebben daar zeker hun steentje aan bij gedragen.

 

Met sportieve groet Z.e.e.Verlap

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25