JO19-1 verspeelt in slotseconde overwinning tegen de koploper

Gepubliceerd op 10 oktober 2018

De mannen speelde zaterdag uit bij HVCH en wisten dat men daar vol aan de bak moest om een resultaat te halen tegen de koploper die  met een doelsaldo van 11-0 zeer goed aan de competitie was begonnen.

Sparta stond vanaf het begin als een hecht team op het veld en de gemaakte afspraken werden door iedereen zo goed mogelijk ingevuld. 

En kwam naar 10 minuten op voorsprong door Daan v Heijnsbergen na een goed uit gevoerde counter.

HVCH voerde de druk op om de gelijkmaker te forceren maar de Sparta verdediging stond goed. En als er dan toch nog een speler doorbrak stond Ruud op zijn post om dat weg te poetsen.

Sparta verdubbelde de voorsprong na 30 minuten na weer een goed uitgevoerde counter en nu was het Brent die de bal beheerst in de uiterste hoek schoof.

 

Na de thee speelde HVCH nog meer op de aanval wat na 15 minuten uitmonden in de aansluitingstreffer.

Na 20 minuten probeerde Daan Meulensteen de spits af te stoppen die alleen op Ruud afging.

De overtreding was ruim buiten de 16. Maar tot ieders verbazing legde de scheids de bal op de stip en kon Daan vertrekken met rood. De spits nam de strafschop zelf maar deze werd door Ruud bekwaam naast gekeken.

10 minuten later kon de keeper van HVCH  ook vertrekken na een overtreding op Tijn. De strafschop werd door Tijn zelf foutloos benut. 1-3

Na dit doelpunt deed HVCH er alles aan om het tij nog te keren. Tim kreeg hierdoor zijn 2de gele kaart omdat hij iets te lang twijfelde om een bal in te gooien.

Sparta deed er alles aan om de overwinning over de streep te trekken maar moest in de 97 min helaas toch nog de gelijkmaker incasseren. Na dit doelpunt floot de scheidsrechter ook gelijk af.

Hierdoor hield Sparta maar 1 punt over. Waar het misschien wel recht had op meer.

 

                                                                                     Met sportieve groet Z.e.e verlap.

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25