JO19-1 sluit 1ste competitiehelft goed af

Gepubliceerd op 11 december 2018

De O19-1 speelde zaterdag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen Oss’20. Een team in goede doen want uit de laatste 4 wedstrijden hadden ze 10 punten gehaald.

Sparta liet vanaf het begin zien aan deze reeks van de tegenstander een einde te maken.

Door goed combinatievoetbal werd de ene na de andere aanval opgezet en na 4 minuten was het al raak door een goal van Daan v Heijnsbergen die een mooie assist van Brent afrondde. 10 minuten later was het weer raak door wederom Daan na weer een assist van Brent.  En nadat iedereen dacht dat Daan Meulensteen zijn 1ste van het seizoen zou maken (zijn schoten werden tot 2x toe van de lijn gehaald) was het Daan die zijn hattrick voltooide in de 35 minuut na goed voorbereidend werk van Lars. 4 minuten later maakte Daan zelfs zijn 4de doelpunt na een prachtige assist van Dirk. En in de 44e minuut bepaalde Ruud Konter na een steekbal van Tijn de ruststand op 5-0.

Na de thee tapte Oss uit een ander vaatje. Maar wel een wat weinig met voetbal had te maken. Sparta probeerde rustig te blijven onder dit fysieke geweld en kwam in de 67 minuut op 6-0 na goed door gaan van Dirk vanaf rechts en het goed onder druk zetten van de tegenstander door Tim was het een speler van Oss die in eigen doel schoot. Sparta speelde daarna de wedstrijd gecontroleerd uit en hield zodoende voor het eerst deze competitie de 0.

 

Zaterdag 15 December speelt de JO19-1 voor de beker thuis tegen Someren JO19-1 koploper in de hoofdklasse J. Waarna men gaat genieten van de aankomende feestdagen. 

Met sportieve groet Z.e.e.Verlap

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25