JO19-1 ronde verder in de beker

Gepubliceerd op 22 oktober 2018

De JO19-1 speelde zaterdag een uitwedstrijd op sportpark Molenven tegen de JO19-1 van Stiphout Vooruit.

Met weer door omstandigheden andere samenstelling dan de vorige wedstrijd werd er om 15.00 uur afgetrapt en de oplettende toeschouwer kon zien dat Yoeri Arts van de JO17-1 zijn basisdebuut maakte bij de groen witte van Sparta. En dat hij het vertrouwen van de trainer volledig heeft waargemaakt door een prima wedstrijd te spelen.

Sparta speelde vanaf het begin goed georganiseerd en met veel inzet wat na 25 minuten de 0-1 opleverde na een prima aanval en mooie assist van Luc scoorde Daan van Heijnsbergen. 

De stand bleef tot aan de rust op het bord.

Na de ranja was het Stiphout dat aandrong om de gelijkmaker te forceren. De Sparta verdediging stond goed op een keer na wat ook meteen de gelijkmaker opleverde in de 82 minuten.

Sparta was echter mentaal sterk en zette Stiphout na deze tegenvaller onderdruk om de 2-1 te forceren. Dit lukt in de 85 minuur door middel van een goed genomen hoekschop van Yoeri die door Daan van Heijnsbergen in de bovenhoek werd gekopt.

En in de 90 minuut maakte Daan zijn hattrick compleet door na een mooie assist van Yoeri 1 op 1 met de keeper beheerst af te ronde.

Dient ook nog vermeld te worden dat Luc Hamelijnck en Erfan Alizade van de JO17-1 een zeer verdienstelijke invalbeurt en debuut hadden bij de JO-19-1.

Een prima team prestatie van Sparta dat door dit resultaat verder bekert. 

 

Met sportieve groet,Z

.e.e.verlap

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25