JO19-1 – Mifano JO19-1

Gepubliceerd op 18 november 2018

De JO19-1 speelde op zaterdag 19 november op het eigen sportpark. (Dat er weer prachtig bij lag door het werk van de vele vrijwilligers die Sparta’25 rijk is) tegen Mifano dat net als Sparta tot aan zaterdag 7 punten bij elkaar hadden gespeeld. Na een aftastend begin van beide zijde was het Sparta dat een veldoverwicht opbouwde wat in de 13 min resulteerde in de openingstreffer van Thomas die de bal diagonaal hard en onbereikbaar voor de keeper binnen schoot.

Sparta bleef het betere van het spel houden en scoorde in de 30 min de 2-0 door een mooie aanval over verschillende schijven en goed afgerond door Daan v Heijnsbergen.

2 min later was het weer raak door een bijna kopie van de 2-0 nu afgerond door Brent.

Mifano kon het tempo dat Sparta hanteerde nog steeds niet bij benen wat in de 38 min resulteerde in weer een doelpunt door Daan v Heijnsbergen.

Na dit doelpunt verslapte de concentratie bij Sparta waar Mifano van profiteerde door net voor en net na de rust  te scoren.  

Daarna nam Sparta het commando weer over op het veld en scoorde opnieuw door Daan die dit maal een goed genomen vrije trap van Brent met het hoofd verlengde.

Hierna speelde men de wedstrijd gecontroleerd uit en nadat enkele keren de paal een doelpunt in de weg stond was het Daan die in de 89 min de eindstand bepaalde op 6-2. En kom men wederom 3 punten bij schrijven.

Met sportieve groet Z.e.e.Verlap

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25