JO19-1 komt in topper niet verder dan 0-0

Gepubliceerd op 07 mei 2018

De O19-1 speelde afgelopen zaterdag in Oss tegen Berghem Sport dat met een gelijk aantal punten als Sparta en DAW mee bovenaan staat in deze klasse. Sparta begon goed aan de wedstrijd wat na 4 min een 1 tegen 1 situatie opleverde tussen Denzel en de keeper van Berghem waarbij de keeper als winnaar uit de stijd kwam.  Sparta bleef de aanval zoeken wat na 20 min een penalty opleverde nadat Daan onreglementair neergehaald werd in de 16 van Berghem. Helaas werd deze gemist door Stan v d Ven. Sparta was de weg na deze tegenslag even kwijt waardoor Berghem beter in de wedstrijd kwam. De laatste linie die onder leiding van Ruud die een prima wedstrijd keepte, hield stand en daardoor bleef de brilstand tot aan de rust staan.

Na de niet te drinken verfrissing in de rust was het Sparta dat wederom het meeste initiatief nam om de score te openen maar stuitte telkens op de uitstekende keeper van Berghem. En omdat zijn collega aan ook niet was te passeren bleek de beginstand ook de eindstand.

Omdat DAW wel won moeten we vanaf nu in de achtervolging. Maar het geloof in een in een eventueel kampioenschap is nog 100% aanwezig.

Met sportieve groet. Z.e.e.Verlap

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25