Jaarvergadering Vrienden Sparta'25

Gepubliceerd op 24 juni 2014

Afgelopen donderdag heeft de jaarvergadering van de Vriendenclub Sparta ’25 (voorheen Club van 100) plaatsgevonden. De Vriendenclub bestaat uit mensen die Sparta ’25 een warm hart toedragen en middels een jaarlijkse bijdrage van 50,- euro Sparta ’25 bij wil staan.

Tijdens de vergadering heeft de Vriendenclub een financiele bijdrage toegezegd voor o.a.:

* Aanschaf partytent te gebruiken o.a. bij toernooien, kamp, bezoek Sandiacre Town FC, activiteiten in het clubgebouw

* EHBO cursus voor vrijwilligers

* Aktiviteitendag jeugd bij het 90-jarig bestaan

Daarnaast draagt de Vriendenclub jaarlijks bij aan de engelandreis en het voetbalkamp (VSN voetbaldagen) en ontvangt de A-selectie van onze vereniging een vergoeding na gelang het aantal behaalde punten. Remy Gramser heeft deze bijdrage namens de selectie tijdens de vergadering in ontvangst genomen.

In het verleden heeft de club de aanschaf mogelijk gemaakt van o.a. de defibrilator, hangtafels voor het terras, spelcomputer voor het clubgebouw, jeugdleidersjassen, jacks voor de jeugdscheidsrechters en nog veel meer.

Tevens hebben na afloop van de vergadering nog een tweetal nieuwe leden zich aangemeld: Hans van Zoggel en Remy Gramser van harte welkom.

Mocht men ook graag lid willen worden van de vriendenclub dan kunt u contact opnemen met: Hans Martens (penningmeester) h.martens41@upcmail.nl of Eric van Vegchel (voorzitter) eric.van.vegchel@live.nl%20

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25