Internationaal C en B toernooi Helmond Sport

Gepubliceerd op 31 juli 2013

Unieke toernooien voor regio Helmond

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus organiseert Helmond Sport in samenwerking met HVV Helmond voor de eerste keer een Internationaal C en B toernooi. Beide evenementen zijn uitsluitend voor jeugdopleidingen van de Betaald Voetbal Organisaties. Verschillende jeugdteams uit de Eredivisie en Eerste Divisie uit België, Duitsland en Nederland zullen het tegen elkaar gaan opnemen. Bij het C toernooi op zaterdag is zeker de komst van Club Brugge een mooie affiche. Op het B toernooi van zondag zijn alleen clubs vertegenwoordigd die in eigen land op het allerhoogste niveau spelen. De namen van Anderlecht en Borussia Mönchengladbach spreken hierbij zeker tot de verbeelding van de echte voetballiefhebber.

Beide toernooien zijn een uitgelezen kans voor de jeugdspelers van Helmond Sport om wedstrijdervaring op hoog niveau op te doen.

Breng een bezoek aan het toernooi

Het Helmond Sport / HVV Helmond toernooi is natuurlijk voor publiek toegankelijk. Breng daarom een bezoek aan deze internationale toernooien en spot de jonge talenten! Voor meer informatie over poule-indeling en wedstrijdschema's van beide toernooidagen kunt u kijken op:

www.helmondsport.nl

Ook in de Helmond Sport krant, die begin augustus bij alle huishoudens in Helmond wordt bezorgd, zal uitgebreid over het toernooi worden bericht.

De toernooien zullen gespeeld worden op het sportpark van HVV Helmond aan de Heeklaan.

Deelnemersveld:

C toernooi 17 augustus:

Poule A: Roda JC, AA Gent, PEC Zwolle, RJO VVV/Helmond Sport

Poule B: ADO Den Haag, FC Den Bosch, Club Brugge, Fortuna Sittard

B toernooi 18 augustus:

Poule A: AA Gent, Borussia Mönchengladbach, KRC Genk, RJO PEHV (Psv,VVV,Helmond Sport)

Poule B: Vitesse, VFL Bochum, Anderlecht, RJO Willem II/RKC

Aanvang toernooien op beide dagen om 10.00 uur

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25