Helmond Sport Clinic "Wat is een talent?"

Gepubliceerd op 19 april 2013

Vrijdag 19 april 2013 clinic Helmond Sport bij Sparta'25

Sparta’25 is de laatste tijd flink aan de weg aan het timmeren m.b.t. de jeugd. Een nieuw plan en een enthousiaste groep vrijwilligers die dit uitvoeren zorgen voor een kwaliteitsverbetering in onze jeugd. Eerder dit seizoen hebben we o.a. een geweldige aftrapbijeenkomst gehad bij Sparta’25. In maart waren er twee avonden over het coachen van jeugdvoetballers in samenwerking met de KNVB. Ik ben dan ook verheugd dat we voor deze clinic de medewerking van Helmond Sport krijgen. Niemand minder dan de assistent trainer van Helmond Sport en tevens hoofd jeugdopleiding Rick de Rooij zal deze avond leiden.


(Rick de Rooij)

Hij zal samen met enkele jeugdtrainers van deze BVO een leerzame training presenteren op het hoofdveld. Na afloop zal er een presentatie zijn in de kantine met als thema voetbaltalent.

Wat zijn high potentials?
Wat is nu eigenlijk een goede voetballer?
Welke vaardigheden moet een talent beschikken?
Waar moeten de scouts op letten?

Op deze vragen hopen we na afloop een antwoord te hebben.

Kortom ben er bij op vrijdag 19 april as.

Voor meer informatie klik hier voor de flyer!

Met vriendelijke groet,
Ton Hendriks jeugdcoördinator Sparta’25

'' Als voorzitter van onze jeugdafdeling zou ik het heel fijn en belangrijk vinden als op vrijdag 19 april onze leiders en trainers in grote getale aanwezig zijn op deze voetbalclinic van Helmondsport op ons sportpark. dit ook ter ondersteuning van het vele erg goede werk dat hoofdcoordinator Ton hendriks  met  zijn team verricht '' b.v.d."
 
Frans Kluijtmans.
jeugdvoorzitter sparta25.

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25