Felicitatie G-jeugdkampioenen

Gepubliceerd op 24 april 2014

Eindelijk dan......afgelopen zaterdag heeft ons jeugd G-voetbalteam haar welverdiende kampioenschap kunnen vieren in ons gezellig aangeklede clubgebouw. Na een meer dan voortreffelijke wedstrijd tegen ZSV met een uitslag in de dubbele cijfers (11-2!!!!) werden onze helden in de kantine gehuldigd. Natuurlijk werd het team onthaald met het
welbekende "we are the champions" en zorgde de club voor een hapje en drankje. Als bijzonder waardevol door de spelers werd "het gouden voetballertje" ervaren, voor ieder teamlid een fantastische herinnering natuurlijk aan een fantastisch seizoen.

Niet vergeten natuurlijk werden de leiders en trainer en de scheidsrechter, zij zorgden ervoor dat dit team een voor alle deelnemende ploegen onneembare hinderwas was. Niet onvermeld mag blijven dat ook de sponsor van dit team, te weten Zorgboerderij de Malbergh, in belangrijke mate heeft bijgedragen aan het succes van het team. Als secretaris van de jeugdcommissie vond ik het een geweldige ervaring om het verdiende succes van de blije gezichten af te kunnen lezen.

Als jullie dit jaar al boven iedereen uitstegen, waar moet het dan het komend seizoen met jullie naar toe? Weer een kampioenschap ? Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk het plezier in het spelletje. Namens de hele club nogmaals een welgemeend proficiat aan iedereen die op een of andere manier aan deze meer dan verdiende titel heeft meegewerkt, we zijn trots op jullie.     
 
Mart Eijsbouts,
secretaris jeugdcommissie.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25