Eerste Klasse nieuws

Gepubliceerd op 10 juni 2013

Gistermiddag verloren SVC2000 en Wilhelmina’08 respectievelijk van SSS’18 en Chevremont. De promotiedroom van beide ploegen spatte uit elkaar, toch lijkt er nog een sprankje hoop aan de hemel. De KNVB is aan het onderzoeken of er misschien nog 1 plek vrijkomt in de eerste klasse.

Het verhaal is vers van de pers en nog niet geheel duidelijk. De KNVB wil pas een reactie geven indien er akkoord is vanuit Zeist over de mogelijke promotieprocedure. Wij proberen het verhaal, met de informatie die aanwezig is, te schetsen:

Door allerlei verschuivingen in diverse klasse komt er wellicht een plek vrij in de eerste klasse D. Dit alles lijkt te maken te hebben met de uitspraak omtrent Topklassers Alphense Boys en Haaglandia. Het betreft de ongeregeldheden na de wedstrijd Alphense Boys – Haaglandia. Het kan dus zijn dat er een plek vrij komt in de eerste klasse D, dit is echter nog niet zeker.

Om toch, indien er een plek beschikbaar is, een ploeg te laten promoveren spelen de laatste afvallers van de nacompetitie (Wilhelmina’08 en SVC2000) nog eenmaal tegen elkaar een beslissingswedstrijd. De wedstrijd wordt hoogstwaarschijnlijk afgewerkt op het sportpark van VV Linne. Het is echter nog niet zeker of de winnaar wel definitief promoveert. De wedstrijd wordt dus uit voorzorg gespeeld.

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25